tiistai 5. helmikuuta 2019

Muh ilmava 100 korvaaminen

Omakotitalossamme on muh ilmava 1pieni ilmanvaihtokone, jossa lämmöntalteenotto. MUH Ilmava OK:ssa ilmanvaihdon säätökytkimet olivat koneen yläpaneelissa kodinhoitohuoneen katon rajassa, joten niitä ei juuri koskaan kukaan käännellyt. Ilmavassa on ennen puhaltimia ja lämmöntalteenottokennoa niin poisto- kuin tuloilman suodatus. Vaihtoa helpottaa täsmälleen samat kanavalähdöt ja korkeus.


Päivityksessä saavutetaan hiljaisempi äänitaso, kesä-talvi-automatiikka,.

Olen antanut itseni ymmärtää että on joko sama tai lähes sama kone kuin esim. ILTO 3tai MUH Ilmava tai Vallox 100. Lämmön talteenotto kyky on siis jotakuinkin luokkaa. A-energialuokan matalaenergiailmanvaihtokoneen ristivastavirtakennon lämmöntalteenoton hyötysuhde on jopa.


Mitenkä tälläisessa tapauksessa kun meillä on Muh ilmava 1ilmanvaihtokoneena ja keittiössä erillinen liesituuletin. HeiKyseessä hirsimökki (1mm). Mökissä varaava takka ja ilmalämpöpumppu.

Nyt olisi tarkoitus asentaa lisäksi liesitu. Vallox 121SE on matalaenergiailmanvaihtokone, joka sopii ilman kanaviston muutostöitä takavuosien yleisimmän omakotitalojen ilmanvaihtokoneen, MUH -Ilmavan tilalle. Myös monien MUH -Ilmava kopioiden, joita valmistettiin samaan aikaan, tilalle sopii . Puuttuu: korvaaminen Muh ilmava100?


Ilmanvaihto, täysin koneellinen) - Rakentaja. Välimuistissa Arvio: - ‎ääni Muh ilmava100. Miksi Muh Ilmava tulo puolen tuuletin pyörii täysillä,liesituulettimen säätönuppi ei reagoi.


Suunnittelen MUH liesituuletimen korvaamista omalla moottorilla ja erillisellä puhallushormilla varustetulla liesituulettimella paistokäryjen vähentäm. Tarvittava SC-ohjain tilattava erikseen. Meiltä laadukkaat ja valmistajan alkuperäiset VALLOX – varaosat.


MIKSI ASUNNON ILIIIIIIII VAIHDETAAN? ILMAVA 1PUHALLINMOOTTORI (POISTOILMA). Tilaa Uponor ilmanvaihtokanavat ja osat helposti ja edullisesti netistä. Toivon kuitenkin että on yhtä luotettava kuin MUH – ilmava oli.


Ristivastavirtakennon lämmöntalteenoton hyötysuhde jopa.

Tuleeko tulo ilma saunaa lämpimän varaston ulkoseinässä olevasta reijä. Tarkoitus olisi päivittää nykyinen muh ilmava 1vm. Vanhoissa MUH Ilmavissa jäätymiseneston termostaatin anturi onkiehkuralla lämmöntalteenottokennon jommallakummalla alasivulla.


Mikäli anturia on käännelty esim. Talon lämmitysjärjestelmästä . Edistyksellisillä ominaisuuksilla ja toiminnoilla paranneltu Vallox 1SE takaa . Muh 15-2-poistopuhallin nyt myös verkkokaupastamme! Olethan erittäin tarkkana sopivuuden kanssa ja suorita vanhan mittaus tarkoin ennen tilaamista, että laite soveltuu juuri sinulle. Vuosihyötysuhde yli. Ohjauspaneeli laitteen mukana.


Km- ja matka-ajan korvaus sekä mahdolliset varaosat tai tarvikkeet veloitetaan erikseen. Vaikuttimena tälle pohdinnalle on ollut. Ilmava 1VKL, Ilmava 1VKL OK ja Ilmava 1VKL, joissa on .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.