tiistai 5. helmikuuta 2019

Sonera laajakaista

Nopean sujuva laajakaista varmistaa, että kaikki perheenjäsenet ovat tyytyväisiä. Asiakkaanamme saat keskittämisetua. Tilaa sujuva laajakaista vuokraan tai vastikkeeseen jo tänään.


Soneran laajakaista on luotettava ja huippunopea! Valitse alta sinulle sopivin kiinteä laajakaista: .

Sonera tarjoaa matkapuhelinliittymiä ja palveluita sekä kiinteitä ja liikkuvia laajakaistoja sekä yksityisille kuluttajille että yritysasiakkaille. Kuuluvuuden juuri itselle tärkeissä paikoissa voitarkistaa . Sonera rajoittaa kaistankäyttöä, jos päivän aikana siirtää paljon dataa eli jos päivällä siirtää useamman. Sopimus laitteesta loppui helmikuun lopulla ja samalla takuu. Nyt huomasin laitteen akun pullistuneen kuin. Hyvä syy vaihtaa telia toiseen.


Aika huono aloitus telia:lla.

Heti alkoivat ottamaan kantaa vihervasemmistolaisen maahanmuuttopolitiikan puolesta. Niin, Soneralta tuli kirje, että kiinteä laajakaista loppuu meiltä 30. Sikäli mielenkiintoista, kun viikko sitten chatissa sovin jatkosta kiinteään la. Joudun jatkuvasti sammuttamaan ja käynnistämään mokkulaa, vaikka asun sentään kaupungilla.


Olen jo kahdesti soittanut asiasta Soneralle, ja tilanne ei ole käytännössä parantunut yhtään. Keskiarvo: (): Star Rating Arvosteluja: 12. Nytpä siis haaveissa olisi saada kiinteä laajakaista ja hankkia wlan-reititin samaan syssyyn. Koska kukkaroni on rajallinen, tarvisin myös semmoisen aika edullisen netin.


Täältä varmaan löytyy muitakin TOASnetin käyttäjiä. Onko kokemuksia miten pitkään soneran yhteyden aktivointi normaalisti kestää? Tuntuu olevan samoja ongelmia ketjussa, kuin 10v sitten itselläni. Saatavilla ois myös saunalahden vdslhuoneistokaista, mutta epävarmaa tuo puhelinpistokkeiden toiminta.


Paljonkohan maksaa mahdollisesti. Mikäli siirto ei onnistu samalla tekniikalla tai nopeudella, niin asiakaspalvelu ottaa yhteyttä. Tällaisessa tapauksessa uuteen osoitteeseen voidaan sopia laajakaista kyseiseen kohteeseen sopivalla tekniikalla.


Käytännössä nopea laajakaista voidaan toimittaa ADSL, kaapeli, valokuitu tai mobiilitekniikalla.

Kiimingissä, kilometrin päässä Oulun keskustasta asuva Timo Väyrynen on kevättalvesta lähtien yrittänyt saada asuntoonsa kiinteän laajakaistaliittymän. Onko sinulla ollut ongelmia laajakaistan saamisessa? Muutin syyskuun alussa uuteen asuntoon Espoossa.


Kävin elokuun puolella tilaamassa sinne jo etukäteen kyseisen laajakaistan. WLAN pelaa hienosti, mutta ADSL-valo senkun vain. Yhteensopiva myös EuroDOCSIS 2. Elisa, Saunalahti, Dna, Sonera tai mikä liekään ko.


Uusissa asunnoissa on yleensä valmiina atk-verkko johon tietokoneen saa kytkettyä suoraan RJ-piuhalla. Harvinaisempi yhteysmuoto on langaton laajakaista joka on käytössä . Kuten kaikki tietänevät, Soneralla on ollut pahoja vaikeuksia kotien Adsl- liittymien kanssa. Laajakaista on ollut juntturassa lauantai-illasta alkaen.


Toisen kone on vieläkin junturassa ja toisen avautui tunti sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.