tiistai 5. helmikuuta 2019

Oral b 3d white hammastahna

Nyt kuitenkin joudun muuttamaan luuloni, sillä kaikilta reissuilta kotiin raahaamani hammastahna on nyt lanseerattu myös Suomen markkinoille - ja vielä. Melkoinen nimihirviö Oral - B 3D - white luxe Glamorous Shine on ainakin itselleni valkaisevien tahnojen Bugatti, ja hei kaikille teille jenkkilästä Crestiä . Monen valkaisevan tuotteen teho perustuu näihin menetelmiin. Tehokkaissa valkaisevissa hammastahnoissa on erityisiä piidioksidihiukkasia, jotka kiillottavat hammaskiillettä hellävaraisesti. Siinä on sekä puhdistavaa.


Oral - B esittelee kaikkien aikojen parhaan valkaisujärjestelmä – uuden 3D White Luxe Perfection -hammasharjan ja Whitening Acceleratorin.

Ensimmäinen vaihe on mullistava hammastahnamme, joka poistaa jopa 1 pintavärjäytymistä vain kolmessa päivässä. Toisessa vaiheessa ainutlaatuinen Accelerator edistää. Oral B 3D White Glamorous White hammastahna poistaa jopa hampaan pinnalla olevista tummentumista. Hammastahna jättää luonnollisen kiiltävän kerroksen . Onko tämä hammastahna jo Suomen markkinoilla? Löytyykö isoista ruokakaupoista?


Itse mietin jos tilais semmoset en vaan oo kuullu hirveesti kunnollisia kokemuksia. Mutta oon huomannu että monet hehkuttaa niitä nykyään.

Ja itse käytän hammastahnana OralB 3D White Luxe Glamorous Shine ja tykkään siitä . Menestystuote nyt Suomessa. Kasvovoiteet, meikit ja hiusmuotoilutuotteet kuuluvat useimpien päivittäisiin kauneusrutiineihin. Kokonaisuuden kannalta aivan yhtä tärkeää on terve ja raikas hymy.


Oral - B tuo nyt Suomeen uuden, ylellisen 3D White Glamorous Shine . Tahnan uusi, paranneltu koostumus estää värjäytymien syntymistä ja sisältää 3D Whiten parhaan valkaisutekniikan, joka poistaa jopa jo muodostuneista värjäytymistä tuoden esiin hampaiden . Paketeissa luvataan hohtavaa kiiltoa, raikasta hengitystä ja valkoisempia hampaita. Oral - B 3D White Luxe Glamorous Shine on hammastahna , jota on pitkään odotettu Suomen markkinoille. Miten valita oikeanlainen tahna?


Antti Niskanen on hampaiden iensairauksien erikoishammaslääkäri, joka tekee myös paljon hampaiden valkaisuhoitoja. Osta ORAL - B 3D WHITE LUXE GLAMOROUS SHINE HAM Powerilta! Todella tehokas valkaiseva hammastahna , joka suojaa myös tulevilta tummentumilta. Ora- b hammastahna aiheuttaa minulla suun limakalvon irtoamista, onko muilla ollut samoja ongelmia? Voisiko kyseessä olla allergia.


Aiemmin käytin pitkään Pepsodent White Now:ta ja olin siihen tosin tyytyväinen, eikä se koskaan aiheuttanut mitään outoja oireita. Näinköhän pitäisi palata siihen takaisin . Paras valkaisuhammastahna Oral - B :ltä.

Kliinisesti todistettu poistavan jopa 1 pinttymistä kolmessa päivässä. Fluorihammastahna, joka ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Tehokas hammastahna , joka puhdistaa kolmitehoisesti: Valkaisee, vahvistaa ja suojaa hampaita värjäytymiltä. Arktinen minttu – antaa raikkaan tunteen, joka kestää pitkään.


Poistaa jopa kaikista pinnallisista värjäytymistä. Itseäni kiinnosti kovasti, että voiko markettituote oikeasti toimia. Ennenhän tätä kyseistä tahnaa on saanut vain ulkomailta, mutta nykyään onneksi myös täältä Suomesta.


Analyyttisiä testituloksia . D White Vitalize - hammastahna poistaa pinnallisia värjäymiä ja antaa valkoisemmat etu- ja takapinnat sekä näkyvät välipinnat. Säännöllisesti käytettynä 3D White Vitalize auttaa ehkäisemään reikiintymistä ja hammaskiveä sekä antamaan raikkaan hengityksen. Selaa tätä tuoteryhmää: Henkilökohtainen hygienia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.