keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Vanhat atikkaat

Myydään kuvan mukaiset vanhat tikapuut. Korkeus taitettuna noin 2cm. Maksutapa: Tilisiirto, Käteinen. Toimitustapa: Matkahuolto, Nouto.


Ota yhteyttä ilmoittajaan: Nosta ilmoitus hakutulosten kärkeen.

Materiaali alumiinia ja paino kg. Työskentelykorkeus m, ja max kantoaste 1kg. Käytön jälkiä näkyy, mutta tikkaat. Lappeenranta, Etelä-Karjala.


Vähän kiikkerä, sopii paremmin sisustukseen kuin kiipeämiseen. Vanhat, puiset A- tikkaat. Takajalkojen välinen ristituki uusittu.

Kattilassa on kaksi ulkonevaa kädensijaa ja kansi, jonka keskellä on myös kädensija. Kattila ja kansi ovat päältä emaloidut kiiltävän punakeltaisiksi ja sisältä tumman- vaaleanharmaan laikukas. A-tikkaat (58cm leveät ),ei mitkään halppis tikkaat eikä huoju ja notku,ei enää käyttöä joten hae edullisesti pois. Kuopio Ilmianna ylläpidolle.


Kansakoulun vanhat puutikkaat ,ruskean väriset,puutappeja ruuvien sijaan, ehjät ! Järven rannalla sijaitseva kesämökki on Pirjon unelmien täyttymys, jonka rakentamisessa ei ole työtunteja säästelty. Täällä pääosassa ovat vanhat tavarat ja kierrätysmateriaalit. Jesper opasti Annaa ja irrotti heidän kellarikomeronsa kanaverkossa roikkuvan ongintakoukun Iidan työntäessä seinustalla olleet kolmiportaiset A-tikkaat komeron oven eteen.


Jesper kiipesi tikkaille ja työnsi vanhasta suksisauvasta ja henkarin yläosasta tehdyn pitkän koukun varaston seinän yli. Tottuneena tekijänä Jesper . Jos tämän keskusteluketjun ilmoitus on yhä . Olen äskettäin aloittanut työskentelyn päivittäistavarakaupassa. Myymälän kamppanjamateriaaleihin kuuluu erilaisia katossa roikkuvia mobileja jotka pitää vaihtaa aina kamppanjan vaihtuessa. Mobilet ripustetaan valaistuskiskoihin.


Käytössämme on vanhat A-tikkaat joiden jaloissa ei ole . Säiliön sisälle tehtävät telineet lankkutasot pääsevät liikkumaan, vialliset lankut.

Lankkujen tarkastus, poikkilaudan naulaus. Nousutiet aukot työtasoilla. Huomioitava tilanteen mukaan. Maksimi tikkaiden korkeus 4m.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.