keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Jääkaappi rämisee

Mitäs kikkoja on, millä kovaa ääntä pitävän jää-pakastinkaapin saisi takaisin hiljaiseksi? Meillä on kaksi samanlaista konetta vierekkäin, kumpikin n. Miksi jokin jääkaappi pitää enemmän ääntä? Mistä äänet syntyvät ja tarkoittaako se aina, että jääkaappi on rikki tai siinä on vika? Kaikki kylmälaitteet pitävät.


Jos kylmälaite rämisee kovasti, se voi johtua virheellisestä sijoitusasennosta. Varmista että laitteen ympärillä on . Kysymys Kuinka usein pakastimen tai jääkaapin kuuluu ruksuttaa. Nuo ritilät rämisevät kovasti jos edes yksikin pidike on löysällä tai irronnut. Viinikaappi hiljaiseksi 24. Smeg erillisuunin vikakoodi 2. Lisää tuloksia kohteesta murobbs.


Välimuistissa niin se lopettaa ja vähän ajan päästä saattaa olla taas sama hurina päällä. Asiakas voi yllättyä ikävästi sen jälkeen, kun kaupassa täydelliseltä vaikuttanut jääkaappi on asennettu ja saatu käyntiin kotioloissa. Jos laitteet ovat liian kylmiä, säädetään termostaattia pienemmälle ja pakastimessa tarkistetaan myös pakastuskytkimen asento, ettei ole päällä. Vedin laitteen pois paikaltaan ja imuroin laitteen takaosan ja lattian. Tänään jääkaappi saapui, ja meteli on todella KOVA!


Tallennettuna: Kieli: suomi. Jääkaappi rämisee , muttei pitkään. Helsinki : Tieteen tiedotus.


Kodin kuuluukin pitää ääntä: jääkaapin hurina kertoo sen olevan toiminnassa, portaan narina lähestyvistä askelista ja tikittävä kello ajan kulusta. Kaupunkikämpällä on jääkaappi bosahtanu. Se ei siis kylmene, surisee kylläkin mutta ei kylmene.


Normaalisti jääkaapin reunat on kuumia käydessä nyt ne on aivan viileet. Tunnistan kaikki nuo äänet omasta kaljacuuleristani. Kompressori on kuuma mutta ei normaalia kuumempi. Eka rämisee ja hurisee, sitten naksahtaa ja sitten lorisee.


Sellanen halvin mahollinen . Nyt remontin yhteydessä laitetaan AEG:n rosteripintaiset keittiökoneet, joista astianpesukone ja jääkaappi jo käytössä. Kuivausrumpu pitää kauheen kovaa ääntä ja vikisee ja rämisee pyöriessään. Aidot vaihtohyllyt, vesisuodattimet, laatikot, ovenkahvat jne. Mukana opastusvideo vaihto-ohjeilla. Noudatan myös itse hyvää vuokratapaa ja jos vuokralaisilla on huolia, hoidan ne heti mukisematta pois alta.


Mutta siis vastatakseni aloitukseen niin ihmistuntemus menee minulla luottotietojen edelle. Ainahan on hyviä näyttelijöitä, joten olisihan se . Tukeva tiilikatto ei tuulessa rämise , eikä sateella ropise. Kunnollinen salaojajärjestelmä, sekä erillinen kattovesien ohjaus.


Kuvaus: Tupakeittiössä isot jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi ja suodattimella varustettu liesituuletin. Näyttämön seinustalla on vuode, jossa räjähtäneen näköinen nainen liikahtelee. Kylmäsäilytys: jääkaappi.


Jalan nytkähdys, sitten käden, ja vähitellen nainen kohoaa vaappuvaan istuma-asentoon. Käsi kurottaa pulloa, sitten toista. Taustalla rämisee rempseästi Irwinin tuttu .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.