tiistai 10. joulukuuta 2019

Panssarilasi asennus

Kuinka asennetaan panssarilasi puhelimeen. Samin huoltokoulussa asennetaan tällä kertaa panssarilasi. Panssarilasi suojaa kolhuilta ja.


Muovikalvon päälle asennetaan silikonipinnoite, joka kiinnittää lasin puhelimen näyttöön. Silikoni imee ilman pois puhelimen oman näytön pinnalta ja kiinnittää panssarilasin tiukasti kiinni puhelimeen tai iPadiin.

Silikonipinnoite ei jätä lasiin minkäänlaisia liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja . Katso miten panssarilasi asennetaan ja mitä hyötyä siitä on? Asennuksen hinta on 180€ näytön korjauksen yhteydessä. Voimme asentaa panssarilasin puhelimeesi myös jälkikäteen.


Tällöin asennuksen hinta on 150€ Palvelu sisältää korkealaatuisen panssarilasin sekä sen asennustyön. Miten asennan suojakalvon? Tarkista ensin, onko kyseessä panssarilasi, vai onko kyseessä ohut ja taipuisa muovikalvo?


Ostin suojalasin kännykkääni, ja kun yritin asentaa sitä siihen tuli ilmakuoppia.

Yritin ottaa pois, mutta siihen tarttui pölyä. Aivan puhelimen alareunassa suojalasin kiinnityksessä on havaittavissa pientä naksahtelua puhelinta käytettäessä, mutta tämä on melko huomaamatonta ja yleisvaikutelma suojalasin jämäkkyydestä on kohtalaisen hyvä näytön kaarevuudesta huolimatta. Suojalasin asentaminen ei myöskään vaikuta . Nyt kaikissa Fonumin liikkeissä panssarilasi asennettuna vain 10€! Suojaa näyttösi kestävällä panssarilasilla , joka säilyttää uskomattoman hyvän . Lasisuojan jäykkyyden ansiosta asennus on erittäin yksinkertaista eikä suojan ja näytön väliin jää ilmakuplia. Ennen asennusta muista puhdistaa näyttö huolellisesti mukana tulevilla tarvikkeilla.


Tämän jälkeen aseta lasikalvo oikealle kohdalle, päästä irti ja lasikalvo imeytyy itsestään näytön päälle. Halutessasi lasikalvo on . Huippuedullisesti laadukas Huawei Honor suojalasi. Erittäin helppo asentaa , ei riskiä että tulisi ilmakuplia. Kuvittele tilannetta kun puhelimesi putoaa maahan ja näyttö menee . Niin siinä yhteydessä kun sitten epäröin vielä niin myyjä lupasi tietojen siirron puhelimesta toiseen ja panssarilasin asennuksen ilmaiseksi viereisessä kopissa ollella palvelupisteellä jos ostan puhelimen, liitymän ja panssarilasin siitä. Eli kyllä, kannattaa ostaa panssarilasi puhelimees ja myös hyvä ja kestävä suojakuori!


Se on oikeesti halpa ns. Valmistettu karkaistusta lasista, jossa kova pinnoite.

Huomaamaton ja tehokas suoja! Suojaa tablettisi kolhuilta ja naarmuilta karkaistulla panssarilasilla. Lasi on krt kovempaa kuin normaali lasi. Olen aiemmin arvostellut ko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.