tiistai 10. joulukuuta 2019

Softcare hajunpoistaja

Uudentyyppinen hajunpoistaja, joka ei vain peitä, vaan hajottaa hajua aiheuttavan kaasun kemiallisesti. Sopii kaikille vaatteille, kengille, pelivarusteille ja laukuille, huonekaluille ja myös ilmanraikastajaksi. Softcare hajunpoistaja eliminoi . Suosittu ja tehokas hajunpoistaja nyt entistäkin tehokkaampana lemmikeille! Poistaa hajut tekstiileistä, ilmasta ja pinnoilta.


Kemiallinen hajunpoistaja , joka hajottaa hajua aiheuttavan kaasun kemiallisesti.

Tehokas kaikille orgaanisille hajuille, myös keittiössä ja wc- tiloissa. Ei sisällä allergioita aiheuttavia parfyymejä eikä muita haitallisia raaka-aineita. Sisältö: 3ml Pakkauksen hävitys: polttamalla tai . Voidaan suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille, ilmaan tai vaikka käsille. Ei allergisoi eikä tahraa, myrkytön ja turvallinen käytössä. Uudentyyppinen kemiallinen hajunpoistaja , joka ei vain peitä, vaan hajottaa hajua aiheuttavan kaasun kemiallisesti.


SOFTCARE ODOUR CONTROL hajunpoistaja poistaa tehokkaasti epämielyttävät hajut matoista ja huonekaluista. Saat tuotteen verkkokaupastamme edullisesti ja nopeasti.

Tuotteen määrä: = 3l. Oletko mietteinyt, onko vieras haju hometta, joka on onnistutuu peittämään? Hajunpoistaja on tehokas poistamaan epämiellyttäviä orgaaniperäisiä hajuja.


Kuluttajvirastokin varoittelee aina välillä. Olikohan myös Kuningaskuluttaja ohjelmassa joksus viime talvena varoiteltiin. Vaikka kuinka valmistajat vannovat, että . Myrkyllisiä biosideja on levitetty homeasuntoihin moottoroiduilla ruiskuilla.


Käsittelyn kohteena ovat voineet olla paitsi seinät ja katot, . Voit hakea tuotteita esimerkiksi nimellä tai tuotemerkillä. Voit myös tarkentaa haluamasi tuoteryhmän yllä olevasta valikosta. Saa Prismasta ja huonekaluliiklkeistä. Heitä mäkeen se homeinen sohva.


Olen samaa mieltä, heitä . Tehokas hajunpoistaja kaikille orgaanisille hajuille, voidaan käyttää esim. Riittoisa ja helppo käyttää. Poista ensin näkyvä lika ja suihkuta sitten hajunpois.


Uudenlainen hajunpoistaja , joka hajottaa hajua aiheuttavan kaasun kemiallisesti , eikä vain peitä sitä.

Sumuta hajun lähteeseen ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.