maanantai 1. kesäkuuta 2020

Oras hanan purkaminen

Tällöin ei myöskään häiritä muita verkostoon asennettuja laitteita, koska jokainen hana voidaan erikseen kytkeä pois verkostosta. Oras -kuulasulkuventtiileillä. Verkkokäyttöisten elektronisten hanojen sähköliitännän saa suorittaa vain sähköalan ammattilainen.


Huolto- ja säätötyöt saa tehdä myös tehtävään opastettu, . Mutta kuten jo sanottiin, nuo kiristämisjutut kannattaa kokeilla alkuunsa ennenkuin lähtee vettä katkomaan ja hanaa purkamaan.

Eli ihan kuin tuossa oleva joku tiiviste nyt alkanut falskaamaan vanhuuttaan eikä vesi tule enää pelkästään tuosta sojottavasta käänneltävästä hanasta vaan . Vesihanan tiivisteen vaihto ei ole iso operaatio, mutta esimerkiksi kerrostalossa vuotavan hanan korjaus saattaa kuulua taloyhtiölle, . Kierrä vastapäivään kunnes mutteri irtoaa. Säätövipua apuna käyttäen vedä tai kierrä säätöosa ulos pesästään. Puhdista ja kuivaa pesä talouspaperilla.


Laita uusi säätöosa paikalleen. Ohjeistus on tehty Oraksen keittiöhanan pohjalta, mutta voi olla soveltaen käytettävissä myös muissa toteutuksissa.

Ensimmäinen toimenpide on laskea pesualtaaseen hieman lämmintä vettä, ja sinne sekaan loraus pesuainetta. Itse hanaa lähdetään purkamaan kampeamalla varovasti hanan päällä oleva suojakuppi irti ja . Tiettyjä varaosia on saatavana myös värillisinä. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava allaoleva värikoodi perusnumeron jälkeen esim. Olette nyt hankkineet korkealuokkaisen, kotimaisen hanan , jonka käyttöön ja toimintaan tämän ohjekirjasen on tarkoitus teidät tutustuttaa.


Säästäkää tämä kirjanen mahdollisia myöhempiä huoltotoimenpiteitä varten. Mikäli hanassanne ilmenee jokin vika tai toimintahäiriö, LVI-asiantuntijaliike pystyy antamaan . Täällä kun varmaan on hanoihin tutustuneita ihmisiä niin osaisikohan joku kertoa vinkkiä miten tuollaisesta ehkä n. Ohjeet väittävät että se lähtisi ihan tuosta vaan kunhan ensin siitä päältä vivun ja sen mikälie kuori . Tie nousee käytännössä usein pystyyn, kun puhutaan rakennuksen purkamisesta ja uuden duunaamisesta. Mulla auttoi sen vaihdinosan vaihto, eli se nuppi josta valitaan joko suihku tai juoksuputki.


Mulla tosin oli erilainen kuin tuossa Vaihtimen huolto. Vanhan hanan merkki tai edes noin-ikä auttaisi kummasti. Mutta oletan, että kyseessä on Oraksen hana.


Ja toki uudenkin hanan merkki helpottaisi. Jos vanha hana on myös mm kupariputkilla, tarvitset vain kaksi mm puserrushelmeä.

Katkaiset vanhan hanan putket hieman mutterin yläpuolelta, että saat ne mutterit . Keittiön hana on helppo vaihtaa itse, jos vanha on kulunut tai alkanut vuotaa, tai jos haluat vaihtaa hanan uudemman tyyliseen. Valikoimastamme löydät kauniisti muotoillut ja laadukkaat hanat ja suihkut, jotka takaavat, että voit nauttia toimivasta kylpyhuoneesta. Haluaisimme vaihtaa lavuaarin hana : 1. Uploa store, showcase and . Hanan vaihto helpolla pakettihinnalla. Tilaa tästä kätevästi hanan vaihto kotiisi.


Hinta sisältää hanan ja vaihtotyön takuineen. Ostoskorissa voit syöttää perustietosi, niin otamme . Eli onko kellään kokemusta miten tuo Oraksen vega -sekoittaja purkaantuu? Missään ei näy ruuveja tai irtoavia kansia. Eli ilmeisesti vivulle pitäisi tehdä jotakin?


Ainakin Classicissa on vivun tyvessä pieni muovitäppä, jonka alta paljastuu ruuvi, ja sen irrottamisella lähtee vipu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.