tiistai 2. kesäkuuta 2020

Termosmuki xxl

XXL :stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä termospullot ja termosmukit. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Stanley ja Hammarplast, markkinoiden parhaaseen hintaan. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ilmainen vaihto ja palautus - osta Termospullot ja termosmukit XXL.


Haussa olisi yleiskäyttöinen termosmuki jossa pysyisi juomat tarvittaessa kuumana tai kylmänä, ja tilavuuttakin olisi mukava olla.

Väri: Musta, Mazda – logo takin vasemmassa rinnassa. Hinta: 79€ (sis alv ). Materiaalit: 1 kampapuuvilla. Koot: Naiset XS – XXL ja miehet S –XXXXL. MAZDA – To Go - termosmuki. Ominaisuudet: Tritanmuovinen . Teenjuojat miten kuljetatte teen mukana?


Mikä olisi hyvä termospullo tai matkamuki teelle?

Sellainen josta olisi hyvä juoda ja jota olisi kätevä kuljettaa mukana. Ovatko ne Airamin perinteiset terästermokset hyviä, niitä olisi saatavana myös pientä kokoa ja niissä kulkeee myös muki matkassa. Klassinen miesten t-paita, 1 puuvillaa. Katso myös mitä muut asiakkaamme ostivat tämän tuotteen kanssa.


Mukimainen termospullo: Mercury Collectionin tilava vakuumieristetty termosmuki. Miesten valkoinen lyhythihainen kauluspaita. Suositellut lisävarusteet. Viileä malli kuumille juomille: Mercury . FC Reipas -seuratakki 1 polyesteri.


Support Your Local -paita. Retki Repakki pilkkireppu. Otso retkijuomapullo 6ml. Ulos piknikille – meiltä löydät kaiken tarvittavan. Mausta piknik-retki kunnon tarvikkeilla.


Piknikhuopa on ehdoton edellytys mukavalle piknikille. Piknik-herkut ja juomat säilyvät kylminä ja herkullisina . Tiimipaita tekniikan alan ammattilaisille.

Edessä vaihtoehtojen mukaiset painatukset ja hihassa. Paita on musta ja painatus valkoinen. Primus Commuter 4l termosmuki. Silkonivahvistettu tiiviste ja nopea pikalukittava korkki.


Termosmuki , jossa juoma säilyy pidempään kuumana tai kylmänä. Newton valjaat 2-koko (L- XXL ). Tuotetta ei ole 12kk aikana toimitettu jälleenmyyjille. Valmistettu ruostumatto- masta teräksestä.


Näytä tuotteen jälleenmyyjät. Lipalla suljettava juoma-aukko. JATKOJOHDOT Turvalliset Pirkka jat- kojohdot on varustettu kytkimellä ja lapsisuojilla. Scania Vabis -merkki edessä, vastavärinen kiristysnauha ja hupun vuori. Pakkaus: hopea lahjalaatikko.


Käytännöllinen ja tyylikäs sammutuspeitto, joka pitää löytyä jokaisesta kodista. Säilytyspussissa toisella puolella neutraali .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.