maanantai 15. kesäkuuta 2020

Pocket karaoke kokemuksia

Yritin liittää mikseriä läppäriini mukana tulleella johdolla ja homma ei toimi kuten luvataan. Ohjeissa neuvotaan liittämään mikseri siis 5mm stereo-miniplugi-kaapelilla . Oliko oikein laitettu vai olisiko pitäny laittaa -1. Prismasta Pocket Karaoke PKM--merkkistä yksinkertaista mikseriä, jossa on säädettävä kaiku ja liitännät kahdelle mikille. Siinä on erilliset voimakkuuden säädöt molemmile mikeille ja taustamusiikille.


Siihen voi ottaa äänen dvd- soittimesta ja laittaa ulostulon stereoihin tai vaikka televisioon.

Elikkäs olis hakusessa karaokemikseri dvd-soittimen ja vahvistimen väliin. Hankin juuri tämän pienen karaokesoittimen ( Pocket Karaoke Mini DV-soitin PDV -100), jolla toivoin pääseväni alkuun - olen ihan aloittelija. Soitin liitettiin telkkariin HDMI-liittimellä ja scartilla. Laite toimii muuten ihan OK, mutta vain musiikki kuuluu, ei mikrofoniin laulettu ääni. Prismassa käydessä huomasin tämmösen Pocket PKM-mikseri ja mikrofoni karaokepaketin 49€, jonka luvattiin muuttavan vaikka tietokoneen karaokelaitteistoksi.


Kellään kokemuksia tekeekö tuolla mitään vai onko lelu kun ei hintaakaan paljoa ole? Kaikki on paskaa paitsi kusi. Saimme karaokelaitteen jonka voi liittää DVD-soittimeen.

Käyttöohje on jotain norjaa josta ei selvää saa. Vaikka kuinka laittais johtoja niin ei kuulu laulu kunnolla ja kaiku on kova. Mihin ne johdot laitetaan? Tv:ssä sopis kahteen paikkaan, dvd:ssä yhteen ja itse laitteessa kahteen. PKM-Karaokemikseri muuttaa DVD-Soittimen, Blu-Ray-soittimen, tietokoneen, iPodin tai pelikonsolin täydelliseksi kodin karaokelaitteistoksi!


Pakkaus sisältää myös laadukkaan laulumikrofonin johtoineen! Mikserissä on uutuutena myös musiikin voimakkuudensäätö, joka takaa . PKM-karaokemikseri muuttaa DVD Soittimen, Blu-Ray soittimen, Digiboxin, Tietokoneen, iPodin tai Pelikonsolin täydelliseksi kodin karaokelaitteistoksi! Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen dynaaminen mikrofoni esim. Singer, Cursive TOP TRIED AND TRUE KARAOKE.


TOIMITUSKULUMME Kirjekokoiset tuotteet 2. Elokuvat, videopelit, karaokelevyt. Pakettina lähetettävät alk. Erikoiskokoiset tuotteet. Toimitusmaksu on ilmoitettu tuotesivulla. Levykauppa Äx: Karaoke: Pocket Karaoke - Male Classics Vol 1: DVD.


Pocket Karaoke PKMBkaraoke-starttipaketti sisältää: - x mikrofonitulo - monipuoliset säädöt mikrofoneille - digitaalinen kaiku - mm -linjatulo - x RCA-sisääntulo - x RCA-ulostulo - mikrofonia - kpl karaoke DVD -levyjä.

POISTO Pocket Karaoke Vol - Female Pop Hits Vol Karaoke DVD sisältää kappaleet: 01. JAI HO - PUSSYCAT DOLLS 02. BATTLEFIELD - JORDIN SPARKS 03. JUST DANCE - LADY GAGA 04. THE ROSE - BETTE MIDLER 02.


ONE MOMENT IN TIME - WHITNEY HOUSTON 03. THINK TWICE - CELINE DION 04. Yhtenä digitaalisen karaoken pioneereistä toimitamme sinulle kokemuksella suunnitellun karaokesoittimen taustamusiikilla, musiikkivideoilla ja mainostimella.


Pocket Bar, biljardin ja karaoken ykköspaikka Turun keskustassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.