keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Stihl pensasleikkuri

Pensasleikkurit kotiin ja ammattikäyttöön Laadukas saksalainen Stihl tuoteperhe. Akkukäyttöiset, sähkökäyttöiset ja bensiinikäyttöiset pensasleikkurit. Turku Kaarina Salo Somero Lieto Parainen. STIHLin voimakkaat pensasleikkurit ovat täydellisiä puistoissa, puutarhassa ja maisemanhoidossa. Olipa kyseessä millainen puu tai pensas tahansa - tulee pensasleikkurilla siistiä jälkeä.


Koneissa on korkea leikkausteho sekä monia innovatiivisia ominaisuuksia.

STIHL HSA PENSASLEIKKURI 50CM I. HUSQVARNA 122HDPENSASLEIKKURI , TERÄ 4MM. Voimakas sähkökäyttöinenpensasleikkuri tärinävaimennnetulla moottorilla. Varustettu 5- asentoisella kääntökahvalla.


Leikkaa paksummatkin oksat tasaisesti ja siististi. Husqvarna pensasleikkuri 136Li HDSis. Kevyt pensasleikkuri erittäin hyvällä leikkausvoimalla pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen puutarhassa.


Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita. Innovatiivinen terägeometria pisaranmuotoisella muotoilulla, jolloin leikattavat oksat pysyvät .

Stihl pensaseikkureilla pensaiden leikkaaminen ja muotoilu käy tehokkaasti. Tarkast0i teroitetut terät takaavat huolitellun leikkuujäljen. Täältä saat hyvän alkuopastuksen sekä myös neuvoja miten päästä pensaan. Kompakti, kevyt mutta tehokas leikkuri helppoon pensasaidan hoitoon. Kompakti malli pensaiden ja puiden leikkuuseen puutarhassa.


Pienipäästöisellä koteloidulla bensiinimoottorilla varustettu pensasleikkuri. Symmetrisen muotoilunsa ansiosta sopii niin vasen- kuin oikeakätisille. Tervetuloa Nettivuokraukse.


Testasimme suosittua akkupensasleikkuria. Integroidulla leikkuusuojalla varustettu 4mm terä. Lisätiedot myyjän edustajalta arkisin klo.


Kauniit, muotoonleikatut pensaat ja hyvin viimeistellyt nurmikot ovat kuin karkkia silmille. Meiltä löydät laadukkaat ja tehokkaat trimmerit, pensasleikkurit , niittoleikkurit ja raivaussahat tarpeittesi mukaan. Aina varmasti edulliset Bauhaus -hinnat ja luotettavat toimitukset.


Tehokkaat, käytännölliset ja hiljaiset STIHLin sähkökäyttöiset pensasleikkurit antavat nopeasti kauniit muodot pensaille. Optimaalinen terän geometria, ergonominen työskentelyasento sekä hiljainen ja tehokas käyttö ovat omiaan näille koneille. Pienemmät mallit ovat omiaan ohuempien oksien leikkaamisessa ja . Tämän jälkeen on tullut monia tuotteita sekä metsän- että puutarhanhoitoon.

Tänä päivänä STIHLin tytäryhtiöitä tomii jo n. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa. Selaile myynnissä olevia käytettyjä Stihl Tree Trimmer, FS 5C, HL 10 HL1, HL9 HS81RC pensasleikkurit -kohteita malleittain. Voit olla suoraan yhteydessä käytetyn Stihl Tree Trimmer, FS 5C, HL 10 HL10 HL9 HS81RC pensasleikkurit -tuotteen myyjään. Stihl HS- pensasleikkuri on ammattilaistason kevyt, vain 7kg painoinen polttomoottorikäyttöinen pensasleikkuri. Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja.


Tällä pensasleikkurilla saat nopeaa jälkeä ja et rasita hartioita ja niveliä. Moottorikäyttö tekee leikkurista helppokäyttöisen, koska virtajohto ei rajoita liikkumista. Ennen pensasleikkurilla le. HSA Akku- pensasleikkuri.


Apua puutarhahirviöiden taltuttamiseen - lue tarjouslehti! Erittäin kevyt ja hiljainen akkupensasleikkuri integroidulla V akulla. Ihanteellinen kotipuutarhassa pensaita leikatessa ja muotoiltaessa.


Kuhmon Laatukone Oy:n konkurssipesä, KAJAANI - Lainvoima. Stihl piha- ja puutarhakoneet, trimmerit, pensasleikkurit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.