torstai 11. kesäkuuta 2020

Wing wah lounas

Käyttäjien arvio: ei arvioita. We bring customers the South Chinese flavors when combining with the Finnish local taste. Se on paras tapa saada Etelä. Laadukas ruokalista ja mahdollisuus yksityistilaisuuksien järjestämiseen.


Valitkaa teidän henkilökohtainen ruokalajeja talla ruokalistallamme!

Tämän sivun arvostelut vaihtelevat aina totaalisesta ylistyksestä täydelliseen lyttäämiseen. WING WAH Palace, Lappeenranta. Haukkujat lienevät puolestaan niitä, joilla on jotain ravintolanpitäjää vastaan. Itse pyrin arvostelemaan mahdollisemman . Hyvä palvelu ja ruoka tulee sopivan nopeasti. Ei parasta kiinalaista mitä helsingistä löytyy mutta silti hyvin maistuvaa!


Olemme tarjoilleet erinomaista kiinalaista ruokaa Lappeenrannassa nyt jo lähes vuotta.

Listalta suosittelen kokeilemaan kanaa kung po. Myös todella nopeat take away annokset (odotusaika yleensä n. 5min.) Sisustus ollut sama vuosikaudet ja siihen voisi vähän petrata. Hyödynnämme annoksissa vain tuoreita raaka-aineita.


Ottakaa kanaa curry-kastikkeessa, ennen. Monipuolinen, runsas kiinalainen lounas -buffet alle eurolla”. Yhden lounaan ja yhden lista-annoksen jälkiruokineen siellä syöneenä, totean, että kannattaa käydä.


Mekong lienee parhaimpia kiinalaisia hyvinkäällä, lounas varsinkin on todella monipuolinen verrattuna helsinkiläisiin kiinalaisiin jossa käynyt. Ruoan maustamistaminen ei ollut onnistunut ollenkaan. Jos kouluissa tarjoiltaisiin kiinalaista ruokaa niin se maistuisi juuri tälläiselle.


Wing Wah vai mikä lie kuitenkin paras tähän asti. En todellakaan mene toiste. Yritys toimii Ravintola - toimialalla. Näin peruslounaiden hinnat muuttuivat. Cafe Kultakuppi (00).


Välimeren Kebab (50).

Galleria Cafeteria pastalounas (10). Ruoka hyvää ja edullista. Lounaskahvila Elsi (50).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.