torstai 9. heinäkuuta 2020

Riisipuuro ilman maitoa

Riisipuuro ilman maitoa

Kasviksilla kruunatun joulupöydän kuningas on maustettu munakoiso. Aterian kruunaa suloinen kookosriisipuuro. Kun joulu lähestyy, alkaa myös riisipuuro -hammasta kolottamaan.


Riisipuuro ilman maitoa

Tällä kertaa voin itse vain haaveilla kotona tehdystä riisipuurosta täällä Sri Lankan lämmössä, mutta voin muistella vuosi sitten tätini tekemää riisipuuroa , joka oli kyllä namia! Monen ruokavalioon ei kuulu maitotuotteet , ja itsekin vuosi sitten . Aikanaan joku kyseli kerroskattiloista ja sanoi kuulleensa, ettei niitä saa enää myydä. Ei ole montaa päivää kun näin kaupoissa Opan kerroskattiloita, joten vielä ehditte toivoa sellaisen joululahjaksi tai hankkia itse, mikäli valmistatte paljon ruokia, jotka . Joulupuuroksi piirakoiden täytteeksi, välipalaksi jne. Gluteeniton, sokeriton, kananmunaton, kasvisruoka, vegaani, maidoton. Reseptin tekijä: leena47.


Keitän riisipuuroa ehkä kahdesti vuodessa, mutta tämä maidoton resepti on innoittanut kokeilemaan riisipuuroa hieman useammin. Joku neuvoi laittamaan puuron veteen ja lopuksi soijakermaa. Mutta saisinko myös suhteet , että tulisi kerralla hyvää.


Riisivanukkaan resepti 1. Aattoaamu ilman riisipuuroa on kuin joulupukki ilman partaa. Perinteisesti puuro on ollut pelätty valmistettava, sillä maitoa herkempää keiteltävää ei juuri löydy. Meidän poika tykkäsi kovasti! Mamma ja Daniel, 8kk (ja ei ole vieläkään saanut muuta maitoa kuin äm). Maidoton riisipuuro kookosmaidosta.


Jouluaattoaamuun kuuluu perinteisesti riisipuuro. Se kuuluu tehdä punaiseen maitoon ja hauduttaa pitkään. Meillä riisipuuroa on syöty jo useampaan kertaan tänä syksynä (jopa niin paljon, että lapset ovat jo ihan kyllästyneitä.) Tavallisen maidon sijaan olen kokeillut . Onko kokemusta onnistuuko riisimaidosta tai kookosmaidosta, soijakaan ei enää käy. Miten saatte keitettyä maitopohjaiset puurot. Miten keittää riisipuuro niin että se ei.


Riisipuuro ilman maitoa

Välimuistissa Samankaltaisia 28. Sen jälkeen vasta lisätään maito , kertoo kehittämispäällikkö Kaisa Härmälä Marttaliitosta. Kaikkein helpoin tapa keittää onnistunut riisipuuro on kuitenkin se tapa, jota laktoosi-intolerantikot muinoin käyttivät.


Halusin tietää miltä riisipuuro maistuu kauramaitoon tehtynä ja hyvältähän se maistui. Jos tarvii johonkin lähteä hellan äärestä niin laita levy siksi aikaa . Mä kyselin täällä viime viikolla hyvän, samettisen pehmeän ja maukkaan riisipuuron ohjetta. Mun mielestä riisipuuro on aivan ihanaa muutenkin, joten en laittaisi kermoja enkä punaisia maitoja sinne :). Kiehauta vesi kattilassa.


Mausta halutessasi suolalla. Lisää riisit ja anna kiehua noin min. Mittaa vuokaan puuroriisi ja suola. Tarjoa puuro kanelin, sokerin ja maidon tai luumu- tai marjakeiton kanssa. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.


Anna kiehua muutama min, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Anna puuron kiehua maltillisesti silloin tällöin . Aiheeseen riisipuuro ilman maitoa liittyvät haut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.