Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria. Nosta paisti uunivuokaan ja aseta keskelle paistomittari. Kääri paisti hetkeksi folioon vetäytymään ennen leikkaamista. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä kokoon noin minuuttia. Punaviinikastikkeiden reseptit vaihtelevat myös suuresti.
On aika helppoja reseptejä ja sitten niitä työläitä tosi pitkään keitettäviä ja jotain siltä väliltä.
Olen itsekkin muutaman kerran tehnyt kastikkeen kuvaamaallani työläällä tavalla ja kyllähän se niin on, että parashan siitä tulee, mutta aina ei ole aikaa eikä viitseliäisyyttä. Ota naudan paahtopaisti hyvissä ajoin huoneenlämpöön, n. Pyyhi marinadista paperilla. Kuumenna paistinpannu ja paista kauniinväriset paistopinnat lihaan.
Siirrä uunivuokaan ja laita lihan paksuimpaan kohtaan paistomittari. Paahtopaisti ja Cumberlandin kastike on loistava juhlapyhien klassikkoruoka! Pane kasvikset uuninkestävään vuokaan ja nosta paisti niiden päälle.
Kääri liha alumiinifolioon, jotta se pysyy lämpimänä.
Kypsennä uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on astetta. Kastike : Sulata kattilassa voi. Nosta kattila levyltä ja sekoita voin joukkoon jauhot. Leikkaa viipaleet mahdollisimman ohuiksi.
Tarjoa paahtopaistin kanssa pirteän mausteista piparjuurismetanaa. Naudan paahtopaisti , uunijuurekset ja pippurikastike. Meillä on ystävien kanssa tapana järjestää kolmen-viiden ruokalajin illallisia säännöllisen epäsäännöllisesti. Syyskuussa keräännyimme noin kymmenen hengen joukolla ystävieni luokse ja kokkailimme yhdessä herkullisen aterian.
Ota liha huoneenlämpöön noin pari tuntia ennen paistamista. Kuori ja hienonna sipuli. Laita lihaliemi pannuun, jossa ruskistit lihan.
Kiehauta liemi, kaavi puulastalla pannulta herkulliset paistin rippeet. Kun seos on kiehahtanut, siivilöi se kulhoon. Juurekset paahtuvat ihanan maukkaiksi uunissa. Ne maustetaan jälkeenpäin kastikkeella ja tarjotaan paistin ja jogurttikastikkeen kanssa.
Paisti on hyvää näinkin, mutta eihän minulle mikään riitä. Jatkan tuunausta ja teen paistille vielä kastikkeen oliiviöljystä, balsamicosta ja appelsiinimarmeladista. Lusikoin sen sitten lihaviipaleille ja anna maustua vielä pari tuntia.
Tämä moneen kertaan erilaisissa perhejuhlissa testattu paahtopaisti on aina . Ruskista paistit kuumassa pannussa rasvassa. Lisää joukkoon sipulilohkot ja valkosipulinkynnet. Mausta ja kaada pannulle kerma.
Hauduta hiljaisella lämmöllä kermassa noin minuuttia tai nosta paistipalat 200- asteiseen uuniin kypsymään noin minuutiksi. Siivilöi kerma kastikkeeksi. Loppu paahtopaisti ujutettiin seuraavana päivänä patongin väliin remoulade- kastikkeen kanssa.
Kiitos sinulle, tämä resepti toimi hyvin ja pääsiäisruokamme oli oikein onnistunutta :). Atria n0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti. Lisukkeiksi tämä paahtopaisti saa paahdettuja punajuuria, vuohenjuustokreemin sekä kokonaisuuden kruunavan kastikkeen. Jos haluat paistin jäävän hyvin punaiseksi ja veriseksi, ota paisti uunista mittarin näyttäessä 55–astetta.
Sisältä roosan paistin lämpötila on 60–astetta. Muista teroittaa veitsi ennen viipalointia. Ota talteen folioon kertynyt ja paistista leikatessa mahdollisesti irtoava neste kastikkeen tekoa varten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.