Haluatko herkutella aidolla espanjalaisella paellalla? Tässä herkullinen resepti kotikeittiössä kokeiltavaksi. Espanjalainen paella hengelle.
Rannikolla se sisältää totta kai meren antimia, kun taas sisämaassa käytetään enemmän kanaa. Riisi maustetaan ja värjätään sahramilla.
Päälle sitten persiljasilppua, sivuille sitruunalohkot ja pannu pöytään. Hyvän vaalean leivän ja espanjalaisen valkoviinin kera terassilla hellesäässä parhaassa seurassa nautittuna syömistä ei tahtonut pystyä lopettamaan. You might also like: PAELLA , PAELLA , PAELLA ! Se valmistetaan kypsentämällä riisiä, mausteita ja muita aineksia suurikokoisessa laakeassa rautapannussa. Heitä pannulle rosmariininoksan kanssa.
Paellan perusaines riisi tuli . Lorauta viini pannuun ja kiehauta. Lisää myös paseerattu tomaatti sekä riisit.
Kun laulu on loppu ja paella alkaa kuivumaan lisää puolet kasvisliemestä ja sekoita jälleen ja kun kuivuu niin lisää . Sen tärkeimpiä aineksia ovat riisi, oliiviöljy ja sahrami. Lisäksi siihen voidaan laittaa erilaisia mereneläviä, . Simpukkatölkin sijaan voit käyttää 2g kuorellisia sinisimpukoita. Kuumenna öljy paistokasarissa tai vokissa ja lisää. Ihanan värikäs ja sopivan mausteinen paella valmistuu helposti. Arkinen paella saa makua broilerista, pakastekatkaravuista ja simpukoista.
Kaikilla paellaan käytettävillä aineksilla on oma tehtävänsä. Tähän paellaan tuo potkua mausteinen chorizomakkara. Sen raaka-aineita ovat riisi, kasvikset ja mausteet. Lisäksi paellaan käytetään alkuperästä riippuen kanaa, kania tai mereneläviä.
Klassinen paellaresepti kanalla ja vihanneksilla. Siltikin bloggaan siitä vasta näin syksyllä. Herkullinen ja monipuolinen paella on ehdottomasti kesäruokaa. Kahden paella -täytteisen kesän jälkeen olemme omaksuneen espanjalaiset maut paellapannulla myös muihin vuodenaikoihin.
Mutta siltikin mikään ei maistu yhtä hyvältä paellan kanssa kuin kuuma . Kaverini Juha asuu Fuengirolassa ja harrastaa kotikokkausta myös.
Tässä hänen reseptinsä aitoon andalucialaiseen paellaan , jossa yhdistyvät kana ja merenelävät. Juhalla on oma blogi Spanish Food Blog jossa tämä samainen .
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.