keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Pöllö silikonivuoka

Koskapa muutkin ovat hurahtaneet pöllöihin , minäkin kokeilin. Pitäähän sitä pihalla ainakin pari sellaista otusta asustella! Siispä penkomaan kirppistä ja. Lidlissä oli silikonivuoka , missä oli mm perhosia ja leppäkerttuja.


Pöllö silikonivuoka

Perhonen lensi syksyiseen asetelmaan. Silikonimuotti - Pöllöt 16. Arvostele tuote ensimmäisenä. Veroton: € Verollinen: 1€. Määrä: Laita ostoskoriin.


Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan. Tarkastele: Taulukkona Listana. Laita silikonivuoka uunipellille ennenkuin täytät sen ja siirrä sitten pelteineen uuniin. Haluan ilmoituksen sähköpostilla, kun tuotetta on saapunut jälleen varastoon.


Pöllö silikonivuoka

Iloleipurin ihastuttava silikonivuoka joilla loihdit hauskat Muumi kakut. Tee kuivakakku tai täytekakun pohja mihin päälle hauskat Muumi-kuvio kuorrutuksilla. Haulla löytyi 7tuotetta. SEINÄKELLO HARMAA MUOVIA. Saatavilla rajoitettu erä.


Wiltonin silikonivuoka , Shottisydämet. Voit tehdä shottilaseja keksitaikinasta, Candy meltsistä, hyytelöstä, riisisuklaataikinasta, kakkutaikinasta ja juomien tarjoiluun jäästä. Vuoalla teet kahdeksan syötävää shottilasia. Kestää lämpötilanvaihteluita ja lämpöä 2asteeseen.


Pöllö silikonivuoka

Leivonnassa parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä voiteluun . Bellapuoti-verkkokaupassa on ylivertainen valikoima asusteita, käsitöitä sekä sisustus-, kosmetiikka- ja herkkutuotteita. Tervetuloa edullisille ostoksille! Jos käytät silikonivuokaa , sitä ei tarvitse jauhottaa. Kun taikina ei tartu tikkuun on kakku valmis.


Kumoa kakku ja anna sen jäähtyä ennen kuorrutusta. Sekoita kuorrutuksen ainekset tasaiseksi ja pursota tai valuta lusikalla . Eli olen saanut lahjaksi silikonivuoan , joka kuvastaa pöllöä. Ei ajatusnystyrät nyt kerro ollenkaan, millaisen kakun siitä tempaisee?


Ajattelin kokeilla tässä lähiaikoina jotain, mutta olisipa kiva saada vinkkejä ja kokemuksia. Muutoin silikonimuotit on. Nännikakun voi leipoa silikonivuoassa ja sen kanssa voi vaikka nauttia virvoitusjuomaa, jossa on vaahdonestoaineena dimetyylipolysiloksaania E 9eli.


Osallistuin muutama vuosi sitten retkelle, jossa luonto-opas kuljetti meitä pitkin metsiä kertoen niin sammaleista, pöllöistä kuin puu- ja kalalajeista. Tai sitten voi päästää itsensä helpolla ja lusikoida massan suoraan jäätelömuotteihin tai pieniin silikonivuokiin ja unohtaa sekoittelut kokonaan. Jäätelökokeilujen edetessä olen tuunannut pohjamassaa hieman. Pehmeämpää jäätelöä saa sekoittamalla kookosmaidon joukkoon mascarponea, tuorejuustoa,.


Pöllö silikonivuoka

Myös jogurttipurkkia voi käyttää saippuamuottina, mutta silikonivuoka tai erikseen ostettu saippuamuotti on paras tähän hommaan. Kun massa on kaadettu vuokiin, pinnalle jäi pientä kuplaa. Saippuan annetaan jähmettyä muotissa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.