torstai 11. kesäkuuta 2020

Sonera asiakaspalvelu

Katso täältä Telian asiakaspalvelun ja Telia Helpin puhelinnumerot sekä aukioloajat. Itsepalvelu ja chat ovat avoinna aina. Hups, kirjautuminen ei onnistunut! Muista Telia -tunnukseni.


Luo uusi tunnus tai salasana. Oma työhistoria Soneralla alkaa olla miehen mitoissa – maaliskuussa tulee täyteen kaksitoista vuotta.

Näiden vuosien jälkeen voin rehellisesti sanoa, että asiakas on aina ollut tärkein ja tulee aina olemaan. Asiakaspalvelu itsessään on kuitenkin muuttunut ja tulee muuttumaan jatkossakin. Tietoa Sonera asiakaspalvelusta ja -tuesta. Löydä Sonera asiakaspalvelun ja - tuen puhelinnumero, aukioloajat ja arvostelut. Puhelinpalvelun jonot ovat lä.


Ja vielä tarkemmin, mitä jonottaminen maksaa? Nettisivuilla hinnaksi kerrotaan. Hirvittää roikkua tuntitolkulla linjalla ja sitten tulee tähtitieteellinen lasku.


Soneralta langattoman laajakaistan ja päätelaitteen.

Veloitus laajakaistasta alkoi heti 27. Sonera ei ole vieläkään pystynyt toimittamaan päätelaitetta. Soitin asiakaspalveluun ja pyysin oikaisua tuon laajakaistamaksun osalta, perusteena päätelaitteen puuttuminen. Minulla asiakaspalvelusta vain hyviä kokemuksia.


Viime viikolla soitin kun tarvitsi liittymä päivitystä, asia hoitui parissa minuutissa. Pakkohan Telialla on pari tyytyväistäkin asiakasta oltava. Helppo kysymys Soneralle.


Näin Kreikka selviäisi veloistaan. Ylivoimaiset yhdyssanat, osa ▷. Soneran ongelma on kuin suoraan Harry Potterista. Haluatko vapaan ajan vai vapaa-aikaa? Sonera alkaa periä asiakaspuheluista paikallispuhelujen hintaa. Tässä tapauksessa upstream-nopeutesi kuitenkin on suhteellisen hyvä, joten paljon parempaan ei varmasti sen osalta pystytä.


Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä . Kaikki palvelu on todella hyvää vasta, kun se ylittää ihmisten odotukset. Paineluvalikot turhauttavat. Sonera on korvannut valikoita puheentunnistuksella, mutta koneäänen kanssa asiointi tuntuu . Luo tulevaisuutta kanssamme ja vietä elämäsi kesä Soneralla !

Tule meille kesäduuniin Jyväskylään, Rovaniemelle, Turkuun tai Vaasaan. Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppanina meille on kunnia-asia tarjota sinulle, tulevaisuuden tähdelle kesätyö, jossa pääset kokeilemaan siipiäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.